Penzión Kamélia

TAJOVSKÉHO 1
010 01 ŽILINA, SLOVAKIA

+421 41 700 28 52
info@penzionkamelia.sk

Facebook REZERVÁCIA Menu dňa

Menu dňa Rozvoz

Penzión Kamelia ponúka počas pracovného týždňa 5x denné menu + 3 špeciality, ktoré sa skladá z polievky a hlavného jedla. Na výber sú vždy jedlá z hovädzieho a bravčového mäsa, hydiny, bezmäsité jedlá a cestoviny. Pri vybraných jedlách nechýba šalát či kompót.

Objednávky na rozvoz na 0948 235 725, 041-700 28 54, rozvoz@penzionkamelia.sk.

Objednávky na rozvoz denného menu prijímame v aktuálny deň od 8:00 do 10:00, alebo v predchádzajúcich dňoch od 8:00 do 15:00.

Minimálna objednávka sú 2 menu dňa.

Našu ponuku denného menu nájdete aj na Facebook.


Pondelok, 18. 11. 2019
Menu dňa špeciál:
Polievky:
1, ruský boršč  
2, slepačí vývar s rezancami mäsom a zeleninou 
Hlavné jedlá:
1, Viedenský Táfelspitz so zemiakovými rosti s anglickou zeleninou a pažítkovou omáčkou 4,50 eur
2, Bravčové rizoto so zeleninou a syrom s uhorkovým šalátom 4,50 eur
3, Vyprážané kuracie prsia v bylinkovo- syrovej strúhanke so zemiakovým pyré a mix šalátom 4,50 eur
4, Lasagne bolognese so syrom s paradajkou 4,50 eur
5, Ryžový nákyp s tvarohom a marhuľami 4,50 eur

Utorok, 19. 11. 2019
Menu dňa špeciál:
3, {jv8} 
Polievky:
1, česká zemiaková kulajda s kôprom  
2, slepačí vývar s rezancami mäsom a zeleninou 
Hlavné jedlá:
1, Maďarský hovädzí guláš a domáce parené knedlíky 4,50 eur
2, Černohorský bravčový rezeň v cestíčku so zemiakovým pyré a kyslou uhorkou 4,50 eur
3, Restovaná hydinová pečienka na cibuľke s dusenou ryžou a cviklovým šalátikom 4,50 eur
4, Jablkové palacinky s malinovým džemom a čokoládou4,50 eur
5, Hovädzí burger so šalátom , paradajkou, červenou cibuľkou, uhorkou a hranolkami5,50 eur

Streda, 20. 11. 2019
Menu dňa špeciál:
Polievky:
1, sedliacka fazuľová so zeleninou a širokými rezancami  
2, slepačí vývar s rezancami mäsom a zeleninou 
Hlavné jedlá:
1, Toskánske hovädzie rezne so šalviovo – citrónovou omáčkou s dusenou bylinkovou ryžou a mix zelenina 4,50 eur
2, Pečené morčacie stehno špikované slaninkou a cesnakom s pečenými zemiakmi na rasci a majoránke, alma paprika 4,50 eur
3, Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou so šťuchanými zemiakmi a mix šalátom 4,50 eur
4, Ovocné knedlíčky s opraženou strúhankou a maslom 4,50 eur
5, Farfalle s grilovanou zeleninou a mozzarelou 4,50 eur

Štvrtok, 21. 11. 2019
Menu dňa špeciál:
Polievky:
1, zeleninová so šampiňónmi a rajbaničkou  
2, slepačí vývar s rezancami mäsom a zeleninou 
Hlavné jedlá:
1, Hovädzí rostbeef s opekanými zemiakmi s tatárskou omáčkou 4,50 eur
2, Zemiaková placka plnená maďarským hydinovým soté posypaná syrom 4,50 eur
3, Pomaly pečené bravčové rebrá na BBQ omáčke s pučenými zemiakmi s cibuľkou a nakladanou zeleninou 4,50 eur
4, Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi s maslom a petržlenom, tatárska omáčka 4,50 eur
5, Listový šalát s grilovaným lososom a jogurtovo-kôprovým drezingom s toustom 5,50 eur

Piatok, 22. 11. 2019
Menu dňa špeciál:
Polievky:
1, mexická s makarónmi  
2, slepačí vývar s rezancami mäsom a zeleninou 
Hlavné jedlá:
1, Segedínsky bravčový guláš na smotane a domáce parené knedle4,50 eur
2, Pečené kuracie stehno na bylinkách s dusenou ryžou a marhuľovým kompótom 4,50 eur
3, Zemiakové pirohy s bryndzou a opečenou slaninkou , jarná cibuľka, dressing smotanový4,50 eur
4, Vyprážaný syrový špíz so šunkou a varené zemiaky s maslom a pažítkou , tatárska omáčka 4,50 eur
5, Caesar šalát s kuracím mäsom a jogurtovým dressingom 4,50 eur

Ospravedlňujeme sa, ale pre nasledujúci týždeň nie je k dispozícii menu dňa.